Puistjes verwijderen in 1 dag

Puistjes verwijderen in 1 dag

Is het mogelijk puistjes te verwijderen in 1 dag?

Zo’n 80% procent van de mensen heeft wel eens last van puistjes gehad of heeft ze nog steeds. Er zijn mensen die er een lange tijd last van hebben en mensen die er met een paar weken vanaf zijn. Je wilt er in beide gevallen natuurlijk zo snel mogelijk vanaf en daar gaan wij je bij helpen!

Je hebt ze vast voorbij zien komen. De advertenties met allerlij zalfjes en middeltjes waardoor je puisten als het ware van je gezicht afgijden. Echter boeken het overgrote deel van deze middelen geen blijvend resultaat en zijn ze ook nog eens peperduur. Hoe kom je dan wel snel van je puisten af? Dit doe je door de kernoorzaak van puisten te vinden en aan te pakken. Alleen op deze manier kun je snel en blijvend van je puisten afkomen. Meer weten? Lees snel verder!

Hoe ontstaan puisten eigenlijk?

Voor we je meer gaan vertellen over het bestrijden van puistjes in 1 dag gaan we je eerst vertellen over het onstaan van puisten waardoor je beter begrijpt hoe de behandeling van puistjes werkt.

Acne is de verzamelnaam voor puisten, mee-eters en andere pukkels. Niet elke pukkel onstaat op dezelfde manier. Puisten, de meest voorkomende huidklacht ontstaat hoofdzakelijk op het gezicht en de rug. Waarom precies daar? Op die plaatsen zijn de meeste talgklieren te vinden. Puisten ontstaan namenlijk door een overdosis talg die het het lichaam aanmaakt.

Doordat er teveel talg wordt aangemaakt kan de talg moeilijk uit de poriën weg en gaan de poriën onsteken en ontstaan er puisten en andere plekjes. De reden dat het lichaam een overdosis talg aanmaakt is voor iedereen verschillend. Bij de één gaat het mis bij de voeding bij de ander kunnen de hormonen de reden zijn. Als er teveel androgeen wordt aangemaakt ontstaan er hormoonschommelingen die zorgen voor acne.

Acne komt het meest voor in de leeftijd categorie 15-21 jaar. Tussen die leeftijd ben je hormonaal vol in ontwikkeling. Bij een klein deel van de vrouwen kan acne langer duren (tot ongeveer 40 jaar) De reden daarvan is is dat de hormoonspiegel bij vrouwen minder snel stabiliseerd dan bij mannen. Acne kan erg verschillen per persoon in de mate van hevigheid van de acne en de tijd dat het aanhoud.

Hieronder lees je enkele veelvoorkomende oorzaken van puistjes:

Hormoonspiegelingen en puisten:

Onderzoeken hebben aangetoond dat er een duidelijk verband bestaat tussen hormonen en de huid. Vooral in de tienerjaren en in zwangerschap periodes gebeurt er veel bij de hormonen. Hieronder lees je hoe dit gaat:

In de tienerjaren wordt er bij zowel jongens als meiden testosteron aangemaakt. Mannen hebben over het algemeen 10x meer testosteron dan vrouwen. Testotseron zorgt ervoor dat er talg wordt aangemaakt. Dit huidsmeer zorgt ervoor dat de huid soepel blijft. Doordat er veel testosteron aangemaakt wordt wordt er ook meer talg aangemaakt. Als er teveel talg wordt aangemaakt raken de poriën verstopt er ontstaan er puisten.

Oestrogeen, de stof die de huid soepelhoudt wordt in de jongere jaren veel aangemaakt. In loop van de tijd word dit steeds minder. Oestrogeen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Doordat er steeds minder aangemaakt wordt, wordt de huid minder elastisch en heb je sneller kan op acne.

Bij zwangerschappen gebeurt er veel met de hormonen. Zeker aan het begin van een zwangerschap is de kans op het krijgen van puisten groot. In het verloop van de zwangerschap wordt dit over het algemeen steeds minder.

Huidverzorging en acne:

Puistjes verwijderen in 1 dag

Mensen zijn vaak geneigt veel middeltjes en zalfjes te gaan smeren als ze last beginnen te krijgen van puisten. Echter kan dit er juist voor zorgen dat puisten erger worden doordat de huid uitgedroogt raakt door reinigende middeltjes of dat de huid juist te vet wordt. Let daarom goed op dat je niet teveel van een bepaald middel gebruikt en dat het middel aansluit bij de klacht die je hebt.

Voeding en acne:

Ondanks dat veel mensen zeggend dat deze 2 zaken geen verband met elkaar hebben denken wij daar anders over. Het eten van gezonde vetten kunnen namelijk de huid helpen waardoor je een sterkere huid krijgt.

Het is bijvoorbeeld niet handig om veel suiker tot je te nemen als je last hebt van puisten. Teveel suiker zorgt namelijk voor een stijging van het glucosegehalte (suiker) in je bloed. Hierdoor ontstaat een suikerpiek waardoor er meer insuline in je lichaam wordt aangemaakt door je alvleesklier. Insuline triggert bepaalde hormonen, met als gevolg dat je talgklieren teveel talg gaan aanmaken waardoor je een overschot aan talg krijgt. het overschot aan talg gaat zich ophopen waardoor je als er bacteriën bijkomen puisten kunt krijgen.

Het is dus verstandig om ongeveer 2 liter water te drinken op een dagen te letten op je voeding mocht je vandaag al willen beginnen met het bestrijden van je puisten in 1 dag.

De enige manier om snel van je puisten af te komen:

Je begrijpt nu dat je acne in 1 dag kan verwijderen als je de kernoorzaak weet. Het is echter vrijwel onmogelijk om alle acne in 1 dag weg te halen. Je kunt er echter wel al vandaag beginnen met onze methode die de kernoorzaak van je acne aanpakt waardoor je alsnog snel en blijvend op een veilige manier van je puistjes afkomt.

Om het grote acne probleem uit de wereld te halen hebben we een E-book samengesteld. In het E-Book vind je precies wat jij moet doen om je puisten zo snel mogelijk en definitief te verwijderen. Het E-Book is al voor duizenden mensen een uitkomst geweest en zijn (net als jij binnenkort) definitief van hun puisten af… Profiteer alleen vandaag nog van onze exclusieve korting waardoor je slechts 17,- betaald voor onbeperkte toegang tot het E-book!

Let op! deze methode is vele malen sneller, effectiever en veiliger dan andere methodes. Stop met teveel geld uitgeven aan medicijnen en zalfjes die lang niet altijd effectief blijken te zijn en start met onze methode!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *