Puistjes door noten

Puistjes door noten

Last van puistjes door het eten van noten? Noten zijn goed voor de gezondheid maar ondanks dat het een gezond voedingsmiddel is zijn er veel mensen die huidklachten ervaren na het eten van noten! In dit artikel lees je alles over de relatie tussen noten en acne en hoe je in korte tijd van je acne af kunt komen.

In dit artikel hopen we je meer te vertellen over de volgende onderwerpen:

-Puistjes en noten:

-Welke noten kan ik wel eten zonder kans op acne?

-De beste manier om van puistjes af te komen!

Puistjes en noten:

Puistjes door noten, hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Er zijn verschillende redenen op te noemen waardoor je puistjes kunt krijgen door het eten van noten of dat noten bestaande acne kunnen verergeren. Hieronder lees je verschillende mogelijke oorzaken:

Acne door eiwitten uit noten:

In noten zitten veel eiwitten. Nu is het gebleken dat je door teveel eiwitten puistjes kunt krijgen of dat de puistjes verergeren bij een te hoge inname van eiwitten. Dit komt doordat eiwitten lactose bevat, lactose stimuleert de productie van het IGF-1 hormoon. Dit hormoon zorgt voor andere het herstel en groei van je spieren. Door een te hoge productie van dit hormoon kunnen andere hormonen in het lichaam van slag raken.

De talgklieren die talg produceren gaan hierdoor meer talg produceren waardoor er een overschot aan talg ontstaat. Hierdoor raken de poriën verstopt en ontstaat er acne. Dit kan (mocht je gevoelig zijn op het krijgen van puistjes door eiwit) een reden zijn waardoor noten acne kan veroorzaken of verergeren.

Acne door omega -6:

Noten bevatten onder meer omega 6. Je kunt dit enkel door supplementen en voeding binnenkrijgen aangezien je lichaam dit vetzuur niet zelf aanmaakt. Echter kan een overschot aan omega 6 ervoor zorgen dat er acne ontstaat. Probeer er dus op te letten dat je er niet teveel van binnenkrijgt.

Welke noten kan ik wel eten zonder kans op acne?

Noten zijn lekker en gezond dus is het vervelend als je last van acne krijgt na het eten ervan. Echter zijn er verschillende soorten nootjes die je gewoon kunt eten zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze puistjes veroorzaken!

Pistaschenoten om er één te noemen zijn bevordelijk voor de hydratie van de huid en zijn dus zelfs gunstig bij acne! Ook cashewnoten zijn goed voor de huid en immuunsysteem!

Je kunt prima af en toe wat nootjes eten. Wel is het belangrijk er op te letten dat je van de soorten waarvan je last van acne krijgt niet teveel te nemen. Je kunt er ook voor kiezen nootjes een tijdje te laten staan om te zien af je acne afneemt! Zo ja, heb je mogelijk hetgene gevonden dat acne bij je veroorzaakt. Zo niet, heeft je acne hoogst waarschijnlijk een andere oorzaak. Lees hieronder wat je dan het beste kunt doen om er achter de kernoorzaak te komen..

De beste manier om van puistjes af te komen!

Het vinden van de oorzaak achter je puistjes kan erg lastig zijn en lang duren als je niet weet waar je moet beginnen. Wij weten daar alles van en hebben voor dit probleem de meest succesvolle oplossing!

Namelijk ons E-book, In het E-book staat alles wat je moet weten over puistjes en acne en hoe je er snel vanaf komt. Dit zonder het gebruik van dure en gevaarlijke middeltjes die in de meeste gevallen geen blijvende resultaten boeken. Wil jij ook snel, veilig, en voordelig van je puistjes af?

Klik op de link hieronder om het te bestellen en om verschillende ervaringen van klanten te lezen die door het E-book blijvend van hun acne af zijn geraakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *